smurd 02Un bărbat de 36 de ani din judeţul Vaslui a murit, vineri, 24 iulie, după ce şi-a turnat benzină pe haine, apoi şi-a dat foc cu o brichetă în scara unui bloc din municipiul Bârlad, unde locuieşte fosta sa iubită, cu care avusese o relaţie până în urmă cu patru ani, informează gandul.info.

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţiştii vasluieni, bărbatul şi-a dat foc în scara unui bloc din Bârlad în care locuieşte fosta sa iubită, cu care avusese o relaţie până în urmă cu patru ani, după ce, joi, a încercat de mai multe ori să discute cu femeia de 51 de ani.

De altfel, în noaptea de joi spre vineri, femeia a sunat la 112 şi a cerut sprijinul Poliţiei, întrucât bărbatul făcea scandal la uşa sa.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la locul indicat, l-au găsit pe bărbat cu arsuri grave pe toată suprafaţa corpului, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

”Din păcate, ca urmare a leziunilor grave suferite, bărbatul a murit la unitatea medicală bârlădeană. La locul unde a fost găsită victima, se afla un recipient din plastic de 500 de mililitri în care fusese benzină, precum şi o brichetă”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni de investigaţii criminale au dispus efectuarea autopsiei cadavrului tânărului pentru stabilirea cauzei decesului. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLOCURI DE MUNCĂ LA BUGETARI
Articolul următorCANICULA PUNE STĂPÂNIRE PE TOATĂ ŢARA! COD PORTOCALIU ÎN BACĂU!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.