reclama autocenter

Un alt individ violent, care a făcut scandal și a bătut toată familia, a fost reținut de polițiști, în seara de 14 februarie. Alarma a fost dată de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Costișa, care a sunat la 112 și a reclamat că fiul lui l-a lovit cu pumnii în față. La fața locului s-a dus un echipaj de la Secția Rurală Săvinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 35 de ani, din Costișa, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit, l-ar fi lovit pe tatăl său cu pumnii în zona feței”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, în vârstă de 40 de ani, și a fiul acestora, de 6 ani, ambii din Costișa”.

Nici unul dintre cei agresați n-a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bătăușul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Rămâne de văzut dacă se va lua vreo măsură împotriva lui, pentru că un alt bărbat din Zănești, care a fost reținut pentru aceeași infracțiune, după ce și-a băgat femeia în spital, nu a primit nici măcar control judiciar.

C.M.

Articolul precedentFOTO A furat o bormașină din stația peco, poliția îl caută
Articolul următorPercheziție DIICOT la domiciliul unui tânăr din Săvinești, a fost arestat pentru pornografie infantilă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.