0:00

Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Neamț invită comunitatea din Tașca la o serbare câmpenească duminică, 21 august, în Parcul „Sfânta Maria”, începând cu ora 13.30.

Serbare câmpenească la Tașca organizată de femeile PSD Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCarmen Elena Nastasă, președinta femeilor social democrate din Neamț, își dorește să adune toți oamenii care iubesc tradițiile și portul popular, indiferent de vârstă, ocupație și orientare politică. „Duminică, pe 21 august, va avea loc o serbarea câmpenească, în Parcul „Sfânta Maria” din Tașca. Sunt așteptate toate gospodinele și toți gospodarii care doresc să vină la o șezătoare de Mileniul III! Dar să nu le lipsească ia, căci regula numărul 1 a evenimentului este să purtăm port popular! Îi mulțumesc Danei Ursache, primărița de Tașca, pentru că s-a oferit să fie gazdă a evenimentului“, a declarat Carmen Elena Nastasă, președinta OFSD Neamț.

Printre invitați sunt Laura Lavric, Nemțișorul, Heaven, Mugurașii din Ghindăoani și alți îndrăgiți interpreți de muzică populară.

C.I.

Articolul precedentBărbat rănit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de podeț
Articolul următorSindicatele sprijină formula ministrului Sorin Cîmpeanu la admitere și bacalaureat