0:00

Senatorul Dan Manoliu anunţă că s-a alăturat, împreună cu organizaţia PSD Roman, campaniei „Oferă o șansă”, care are drept scop ajutorarea spitalelor din Roman, în această dificilă perioadă a pandemiei de coronavirus.

Senatorul Dan Manoliu s-a alăturat campaniei „Oferă o șansă”, pentru sprijinirea spitalelor din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Împreună cu Organizația PSD Roman m-am alăturat campaniei «OFERĂ O ŞANSĂ», demarată de Asociaţia pentru Educaţie şi Sănătate «Renaşterea», în vederea strângerii unei sume de bani pentru achiziţia de materiale de protecţie şi dezinfectanţi necesare la spitalele din orașul Roman. Prin urmare, am reușit cu banii strânși să achiziționăm măști de protecție KN 95, măști chirurgicale, mănuși de protecție și dezinfectanți, materiale pe care le-am donat Spitalului Municipal Roman, Spitalului de Psihiatrie «Sf. Nicolae» și Stației de Ambulanțe din orașul nostru. Mulțumesc pe această cale celor care au venit alături de noi în campania aceasta, respectiv : Stan Viorel, Angel Valerian, Havrici Iulia, Corduneanu Eduard, Onu Bogdan, Boloca Ilie, Curpăn Radu, Vasiliu Daniel, Tăbăcariu Elena, Stan Ioan Cătălin, Pătrașcu Eugen.

Senatorul Dan Manoliu s-a alăturat campaniei „Oferă o șansă”, pentru sprijinirea spitalelor din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, așa cum am menționat în luna martie, alături de toți ceilalți colegi senatori și deputați ai Partidului Social Democrat, donez jumătate din indemnizația mea pentru susținerea sistemului de sănătate din România. Totdată, menționez că, în decursul acestei perioade de grea încercare pentru țară și pentru comunitatea noastră din Roman, am avut mai mulți membri ai organizației noastre locale care s-au implicat în diverse acțiuni pentru susținerea persoanelor aflate în dificultate din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență, cum sunt bătrânii și persoanele cu dizabilități. Mulțumesc tuturor colegilor din Organizația PSD Roman, oameni care ați hotărât să vă implicați, să sacrificați din timpul și resursele voastre pentru a servi unei cauze sau a ajuta pe alții mai greu încercați de soartă. Acesta este spiritul organizației noastre, a echipei pe care o avem la Roman, și vă felicit din suflet pentru asta. Doamne ajută!”, a notat senatorul Dan Manoliu, pe pagina proprie de Facebook. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAmendat cu 20.000 lei, un tânăr găsit în trafic a fost plasat și în carantină
Articolul următor26 aprilie – Deces 24 în județul Neamț, o femeie de 67 de ani, cu transplant de rinichi eșuat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.