0:00

Zona de living își extrage semnificația din nevoia noastră necondiționată de socializare, indeplinită în trecut in jurul focului unui șemineu. Spatiul cel mai important al oricărui cămin, integrează de regulă și zona de dining, iar amenajarea unui living este o reflexie a gusturilor și personalității noastre. Ideile noastre de amenajare se definesc prin evidențierea formelor cu modele de mobilă pentru living modernă și aerisită cu accente în tendință. Living-ul este acel spațiu privilegiat care subordonează texturile, lumina și culoarea astfel încât să devina oaza de bucurie a locuinței tale.

Șemineu negru într-un living modern, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSufrageria sau livingul reprezintă încăperi ce ar trebui amenajate în funcție de personalitatea și preferințele noastre pentru că aici, ca și în bucătărie, petrecem majoritatea timpului. De exemplu, un living amenajat aproape în întregime alb permite un joc de culori și texturi. Covorul, pernele decorative, dar și scaunele negre se încadrează perfect în acest ambient clasic. Lumina naturală încalzește întreg ambientul. Chiar și în opinia multor designeri, alăturarea celor două culori este combinația supremă, greu de egalat. O amenajare living în alb cu negru nu poate exprima decât simplitate, bun gust și respect.

Iar dacă vrei să completezi totul cu un obiect de decor impunător, alege cu încredere un șemineu negru. Flăcările din semineu pe lemne vor adăuga valoare, eleganță și frumusete casei tale. Trebuie să recunoaștem că șemineul este o alternativă mai elegantă pentru instalațiile moderne de încălzire. Un șemineu este un accesoriu nemaipomenit pentru casa ta. Știm deja că „acasă” nu este în mod obligatoriu un loc, ci mai degrabă un sentiment, o senzație dată de atmosfera unor locuri și de ceea ce ne pot transmite, atat prin prezenta celor dragi, cât și prin stilul de amenajare. Pentru cei mai mulți oameni, șemineul poate transforma o casă în „acasă”, conferind o ambianță caldă și confortabilă, în special in timpul sezonului rece.

Să îți petreci timpul lângă lumina și căldura focului unui șemineu este o componentă de romantism pur. Este ceva uluitor de liniștitor să auzi sunetul lemnului arzând și spectacolul de culoare al flăcărilor.

Dacă te numeri printre admiratorii acestui tandem cromatic și vrei să aduci un plus de eleganță în casa ta, te invităm să analizezi gama de produse a celor de la Șeminee Sibiu, unde poți vedea o mulțime de modele de șeminee cu focar negru. Sau mergi direct la showroom și discută cu specialiștii despre cum poți să îmbunătățești căldura casei tale, dar și aspectul, pentru că un șemineu are puterea să devină cel mai important obiect de decor.

Află de la specialiști că într-un living în nuanțe de alb-negru un șemineu pe gaz se încadrează perfect. Șemineele pe gaz pot fi montate în aproape orice locație inclusiv la blocuri, neavând nevoie de un cos de fum scos desupra acoperișului, ci doar de o evacuare concentrică, precum centralele de apartament. Toata gama de șeminee pe gaz, disponibilă la Alego, prezintă un plus de confort, deoarece atât pornirea cât și reglajul se face de la telecomandă. Sau poți alege un model clasic, un bioșemineu, un termoșemineu, diverse modele de focar semineu, coșuri de fum profesionale, fiecare în parte însoțite de sfaturile specialiștilor și calitate conform normelor europene. Alego, alături de PEFOC.ro, trimit căldură și eleganță în toată România!

Articolul precedentProiecte pentru modernizarea comunei Pipirig (P)
Articolul următorL5B Unirea Tămăşeni-Arsenal Văleni 2-2 (0-2) * Dumitriu: „A fost un meci echilibrat” * Cocea: „Ne-am relaxat după pauză”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.