vasile cojocaru

Vasile Cojocaru, directorul ECO Târgu-Neamț și-a dat demisia în cursul zilei de 26 noiembrie. Adunarea Generală a Acționarilor a și găsit un înlocuitor în persoana lui Cătălin Ovidiu Toma. Contactat telefonic, fostul director, Vasile Cojocaru, a declarat sec că și-a dat demisia din motive personale: „Mi-am dat demisia din motive personale. Nu am nimic să-mi reproșez vis-a-vis de activitatea mea”. Pe de altă parte, primarul Daniel Harpa s-a declarat nemulțumit de activitatea fostului director: „La momentul actual, nu sunt mulțumit de activitatea societății care a acumulat datorii, iar eu îmi doresc performanță la ECO, pentru ca cetățenii să aibă parte de servicii de salubritate bune. Am încredere în noul director că va aduce performanță la această societate. Din AGA societății fac parte doi consilieri PNL și unul de la PP-DD, nefăcând parte nici un membru de la PSD. Aceasta a fost decizia lor, ei au hotărât această schimbare. Sper ca în 6 luni societatea ECO să-și revină şi să vedem performanță”. (C.T.S.)

3 COMENTARII

  1. TOMA NU ESTE CUMVA DIN VANATORI NEAMT..RUDA CU PRIMARUL HARPA???NU ESTE POLITIC DAR ESTE DIN ANTURAJ! ASTA NU FACE LA ECO NICI UN SFERTG CAT FACEAU CEI DINAINTEA LUI ! HA ,HA,HA….HALAL NUMIRI!

  2. D_le nu esti patriot ? ………. asa este in tata tara, pt. ca noi masa de votanti am votat sloganul “jos basescu” ….. vinovat de necalificarea echipei nationale de fotbal la mondiale este Basescu ……….

  3. La Eco Targu Neamt muncitorii sunt trimis in concediu fara plata.Desper ce fel de management discutam acolo ? au ajuns sa aiba 4- 5 directori ….la 20 de angajati!

Comments are closed.