0:00

Curtea de Apel Bacău a decis în ședința de astăzi, 25 mai, începută la ora 10, că Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, rămâne sub control judiciar.

Șeful CJ Neamț solicitase revocarea măsurii instituite asupra lui, odată cu înlocuirea unor obligații, între care interdicția de a se ocupa de filiala Neamț a PSD al cărui președinte ales este, interdicția de a părăsi țara și, nu în ultimul rând, interdicția de a lua legătura cu martorii din dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Contestația sa la controlul judiciar a fost înregistrată la Curtea de Apel Bacău pe 16 mai, iar pe 17, la prima judecată, s-a amânat, pentru ca Ionel Arsene să-și angajeze apărător. Atunci s-a dat un nou termen, pentru 25 mai. Astăzi, magistrații au hotărât să păstreze asupra președintelui CJ Neamț controlul judiciar.

Următoarea întâlnire a lui Ionel Arsene cu magistrații va avea loc miercurea viitoare, când, pe 30 mai, este programat termen în dosarul de trafic de influență, dosar aflat încă în procedură de Cameră preliminară. (ZCH News)

Articolul precedentACTUALIZARE Incendiu provocat de copii * Casă salvată de pompieri cu ochi buni
Articolul următorRomsilva atrage atenția asupra unui posibil blocaj în privința pieței lemnului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.