Andrei Dolineaschi Botosani
Andrei Dolineaschi

Deputatul Andrei Dolineaschi a fost reconfirmat, sâmbătă, 3 octombrie, în funcția de președinte al Organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat, informează Agerpres.

El a fost susținut, în unanimitate, de cei peste 700 de delegați prezenți la Conferința județeană a PSD Botoșani, fiind ales cu vot deschis, în condițiile în care a fost singurul candidat.

“Există un motiv pentru care astăzi stau în fața dv. pentru un nou mandat de președinte: asigurarea echilibrului în organizația noastră înainte de alegerile locale de anul viitor.

Am acceptat această ultimă misiune la solicitarea unor persoane din conducerea centrală a partidului, dar și după discuțiile pe care le-am avut cu colegii din conducerea organizației județene”, a afirmat Dolineaschi.

ovidiu portariuc la tv 01
Ovidiu Portariuc

Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, se află la al doilea mandat de președinte al organizației județene Botoșani.

Tot, sâmbătă, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a fost reales în funcția de președinte executiv.

De asemenea, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Mihaela Huncă, a obţinut funcția de secretar executiv al filialei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFC Ceahlăul – Dunărea Călăraşi 0 – 3!!!! ALTE REZULTATE CLASAMENT
Articolul următor“Das Auto” şi-a adus aminte de clienţi! Uite ce le oferă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.