0:00

Deşi părea hotărât să nu se pensioneze, în vreme ce 80 de colegi ai lui care îndeplineau condiţiile au făcut-o de frica ordonanţei, comisarul şef Cezar Asandei s-a răzgândit brusc pe ultima sută de metri. Ca să se poată înscrie în perioada de graţie (ordonanţa a intrat în vigoare ieri, 16 septembrie), şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Neamţ şi-a luat documentele şi s-a dus personal la Bucureşti să obţină aprobările necesare pentru a ieşi din sistem. Şi a reuşit.

Şef nou, şi totuşi vechi, la Serviciul Poliţiei Rutiere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn aceste condiţii, conducerea SPR este asigurată de comisarul şef Mihai Mavriş, numărul 2 în ierarhia structurii, cel care oricum prelua atribuţiile când şeful era în concediu. Tot el a condus SPR o bună perioadă din anul în care Cezar Asandei a plecat la Harghita, ca adjunct al şefului inspectoratului. Însă la un moment dat n-a mai vrut şi a fost împuternicit comisarul Bogdan Paleu în locul lui.

E posibil ca, de data asta, comisarul şef Mavriş să accepte interimatul până la organizarea concursului. Interesant de văzut este cine vor fi candidaţii, în condiţiile deficitului de imagine suferit de SPR Neamţ, prin biroul de la municipiul reşedinţă de judeţ, după ancheta de corupţie care a cam decimat efectivul. (C.M.)

Articolul precedentOraşul blocat de poliţie: „vânătoare” de nuntaşi
Articolul următorPrimari din Neamţ au dus experienţa GAL-urilor în Republica Moldova
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.