0:00

Șef nou pentru chirurgii de la Spitalul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDr. Mircea Buganu este noul medic șef al secției Chirurgie generală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Numirea sa în funcție acum, la început de 2023, este cu regim interimar, urmând să fie organizat concurs.

Medicul chirurg primar îl înlocuiește pe dr. Alexandru Juncu, cel care a deținut funcția tot ca interimar. Șefia uneia din cele mai importante secții de la spitalul județean a fost ocupată prin concurs, ultima dată, în ianuarie 2020, de dr. Silviu Verzea, cel care a fost și managerul spitalului în primul an de pandemie (detalii aici ).

Mircea Buganu este originar din Republica Moldova. A absolvit în anul 1998 Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițianu” Chișinău și ulterior a venit la Piatra-Neamț. Este un chirurg foarte apreciat profesional de colegi, dar și de pacienții pe care i-a operat de-a lungul timpului, iar acum este pentru prima dată la conducere. În luna aprilie va împlini 49 de ani.

C.I.

Articolul precedentSinucidere: O fată de 16 ani şi-a dat foc în grădina casei părinteşti
Articolul următorFără cozi la depunerea cererilor pentru bilete de tratament balnear