pietricica turism

CL-Targu-Neamt

Ședința ordinară a Consiliului Local Târgu-Neamţ de la sfârșitul săptămânii trecute nu a durat nicio oră, în ciuda faptului că pe ordinea de zi au fost 9 proiecte, plus două liste suplimentare de propuneri ce conțineau alte 9 proiecte. Din aceste proiecte de pe listele suplimentare doar cel cu privire la aprobarea solicitării de preluare în domeniul public al orașului a obiectivelor cultural-istorice de pe raza orașului și aflate în proprietatea Consiliului Județean Neamț au suscitat oarecare interes. La acest proiect, consilierul local PNL, Daniel Turluianu a venit cu propunerea ca primăria să facă o analiză și un buget de venituri și cheltuieli ale celor trei obiective turistice ale orașului, respectiv Cetatea Neamțului, Casa Memorială „Ion Creangă” și Casa Memorială „Veronica Micle”, pentru a se ști clar dacă administrația locală poate susține sau nu financiar aceste obiective.

Scoaterea la licitație publică deschisă în vederea concesionării directe a două suprafețe de teren aparținând domeniului public i-a convins pe aleșii locali să stabilească prețul de pornire a celor două terenuri de la suma de 300 de lei metrul pătrat. La rubrica „Diverse”, consilierul PNȚCD, Mișu Câmpeanu a solicitat primarului Harpa să se mai aloce o sumă de bani pentru finalizarea lucrărilor la Casa Culturii „Ion Creangă”, iar liberalul Daniel Cozma a atras atenția că la Școala din Deleni-Humulești nu mai ajunge microbuzul școlar. (C.T.S.)

1 COMENTARIU

  1. Ce treaba are Primaria Targu Neamt cu bugetul de venituri si cheltuieli ale altei institutii cum e deocamdat COMPLEXUL MUZEAL NEAMT DIN SUBORDINEA CJ???????????/CAM AIUREA PROBLEMA ASTA PUSA PE ORDINEA DE ZI!!Poate ca primaria Targu neamt intr-o zi face o sedinta despre bugetul DE LA POLITIE SAU ..ALTA INMSTITUTIE PUBLICA CARE NU-I APARTINE!Dl.Turluianu cam prinde muste cu acest subiect! E in afara problemei complet cu astfel de propununere!

Comments are closed.