cinema panoramic salaWeekend-ul 26-27 septembrie este, din nou, special pentru Cinematograful “Dacia” datorită unei noi inițiative a Asociației “Sens Civic” în vederea susținerii proiectului “Salvăm Dacia”, se precizează într-un comunicat de presă.

Prin acest proiect se dorește reanimarea vechiului și unicului cinematograf din Piatra Neamț.

Tema aleasă pentru acest sfârșit de săptămână de către voluntarii organizației în colaborare cu personalul cinematografului vizează anii de liceu și își propune să amelioreze legătura dintre generații.

Începând cu ora 18:00, sâmbătă vor fi proiectate filmele “Liceenii” și “Liceeni Rock’n Roll”, iar duminică “Extemporal la dirigenție” și “Declarație de dragoste”.

Biletul este 12 lei și permite vizionarea ambelor filme proiectate în acea seară, iar toți banii strânși vor fi folosiți pentru renovarea cinematografului.

“Ne dorim ca acest eveniment să atragă spectatori de toate vârstele atât actuali cât și foști liceeni, demonstrând că tinerețea poate fi oricând retrăită. Pe lângă participarea ca spectator, aceste evenimente reprezintă și un bun prilej de implicare într-un proiect inedit și totodată util orașului, acela de a revitaliza cinematograful Dacia”, a declarat Sebastian Alistar, voluntar în cadrul Asociației “Sens Civic”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCSM Ploieşti – HCM Roman 31-31 (12-18) CLASAMENT
Articolul următorS-a urcat pe stâlp și s-a electrocutat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.