Nicolae Sracina in tribuna oficiala cu Ghe. Stefan

După aproximativ 20 de ani de ”domnie” la FC Ceahlăul, Gheorghe Ștefan a ajuns cu discuțiile într-un stadiu avansat cu ”misteriosul” investitor din Monaco, care dorește să cumpere clubul pietrean și care, am aflat că este originar din Târgu Jiu. Deși nimeni nu a confirmat, se pare că afaceristul gorjean Nicolae Sarcină s-a arătat interesat de preluarea Ceahlăului.

Nicolae Sarcină, este extrem de discret, are o avere estimată la 55 de milioane de euro, este (momentan) sponsorul Pandurilor Târgu Jiu, proprietarul lanțului de magazine ”Succes”  și a fost interesat în trecut de finanțarea Rapidului, dar ”în anumite condiții”, după cum singur mărturisește. Cum s-a declarat dezamăgit că ”la Rapid lucrurile nu sunt clare deloc”, finanțarea giuleștenilor nu s-a mai materializat.

”Poate veți afla săptămâna viitoare”, a fost comentariul scurt al lui Gheorghe Ștefan despre vânzarea clubului Ceahlăul. Oricum, întâlnirea dintre primarul de Piatra Neamț și omul de afaceri din Târgu Jiu s-a finalizat în buna tradiție a ospitalității nemțene, la un mic și o friptură, într-un loc retras din județ, dar într-o atmosferă cordială, semn că lucrurile sunt pe un făgaș bun. Cel mai mare procent din acțiunile clubului pietrean sunt deținute de Viorel Măstăcăneanu și Mihai Apopii. (C.S.)