0:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se strică vremea, vin precipitații și se va forma polei. A fost emisă o informare meteorologică specială pentru Moldova, valabilă de azi, de la ora 18:00 până mâine, 15 decembrie, la ora 10:00.

Se strică vremea, specialiștii anunță precipitații și polei, ZCH NEWS - sursa ta de informații“În intervalul menționat în sudul Moldovei și pe arii mai restrânse în rest temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Cantitățile de apă vor atinge izolat 10-15 l/mp“, conform ANM.

În restul țării vor fi precipitații mixte și depuneri de polei. În jumătatea sudică a țării și pe arii mai restrânse în rest temporar se vor semnala precipitații. Acestea vor fi mixte în Oltenia, sudul Banatului și în nordul Munteniei și predominant sub formă de ploaie în celelalte regiuni. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Cantitățile de apă vor depăși izolat 10-15 l/mp, îndeosebi în sud-vest. (G.S.)

Articolul precedentMai mulţi bani ca ajutor pentru înmormântare
Articolul următorConcert caritabil şi concurs foto #PiatraLuiCrăciun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.