dgaspc 03Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap se reorganizează. În acest sens, documentele necesare pentru ca aleşii judeţului să decidă în cunoştinţă de cauză au fost deja pregătite pentru şedinţa din data de 14 august. Conform acestora, preşedinte al comisiei va fi medicul Eugen-Leonard Chiriţescu.

“Se reorganizează Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Neamţ în următoarea componenţă: Preşedinte – Eugen-Leonard Chiriţescu, medic specialist medicină de familie; Membri: Carmen Dumitreasa, medic specialist medicină de familie, reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Neamt; Daniel Humă, reprezentant desemnat de organizaţiile neguvernamentale care desfăşoară activităţi în beneficial persoanelor cu handicap; Manuela Linu, psiholog; Eugen-Daniel Manea, asistent social”, se precizează în proiectul de hotărâre.

“Începând cu data de 1 iulie 2015, medicul de specialitate medicină de familie, absolvent de cursuri de management în domeniul socio-medical, ce face parte din structura de personal a Directiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ şi care, potrivit prevederilor legale, urmează să îndeplinească şi funcţia de preşedinte al Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Neamţ este domnul Eugen-Leonard Chiriţescu”, se menţioenază în expunerea de motive, semnată de preşedintele CJ Neamţ, Constantin Iacoban. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPsihiatria Roman „dă” o asistentă pe o farmacistă
Articolul următorPreţuri noi la rovinietă! Cine plăteşte mai mult? Lista de preţuri!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.