apa serv sediu 01Apa Serv anunţă consumatorii că, din cauza unor avarii pe reţea, se sistează furnizarea apei potabile astăzi, 9 septembrie, de la ora 8.00 până la remediere în localitatea Piatra Neamt, str. Gârcina nr. 2 A și str. Subdărmănești nr. 40.

De asemenea, joi, 10 septembrie, se va întrerupe furnizarea apei potabile, din cauza unor lucrări de reparații, între orele 8:00 – 18:00, în municipiul Roman, pe străzile: Petru Rareș, Avram Iancu, N. Bălcescu, Aprodu Arbore (între Petru Rareș și Miron Costin) și F-dt. Crișan.

Tot joi, 10 septembrie, Apa Serv anunţă întreruperea furnizării apei potabile, de la ora 00:00 până vineri, 11 septembrie, la ora 5:00, în comuna Alexandru cel Bun și municipiul Piatra Neamț, astfel:

– de la intrarea dinspre Bicaz până la strada Ozanei, inclusiv strada Orhei;

– str. Aleea Tiparului și străzile adiacente;

– zona dintre pârâul Cuejdi și strada 1 Decembrie 1918;

– blocurile S1, S2 și S3 dintre străzile M. Stamatin și Rozelor;

– Cartier Ciritei;

– zona de lângă cimitirul Pietricica.

În perioada respectivă, se vor derula lucrări de cuplare la conducta de aducțiune în cadrul Proiectului Major „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ”, proiect confinanţat din Fondul de Coeziune.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la telefon 0233/214.660”, potrivit comunicatului Apa Serv. (Oana IOSUB TOMA)

Articolul precedentJudețul Neamț poate primi 360 de refugiați în unități de învățământ
Articolul următorÎnceput de an școlar fără apă curentă și cu WC-ul în curte!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.