0:00

O familie din Piatra-Neamț trece prin momente de groază. Astăzi, 14 aprilie, la primele ore ale dimineții, oamenii au fost treziți de fum și flăcări în apartamentul lor situat la etajul X al unui bloc de pe Bulevardul Decebal, în apropierea supermarketului Winmarkt Petrodava.

„La ora 07:03, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-un apartament situat într-un bloc de locuințe din municipiul Piatra-Neamț, pe bulevardul Decebal (în zona Petrodava)

La locul solicitării s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Până la sosirea pompierilor,  proprietarii apartamentului, un bărbat de 73 ani și o femeie de 72 ani s-au autoevacuat. Aceștia au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, a precizat sergent major Clarisa Jinga de la ISU Neamț.Se întâmplă acum! Incendiu la etajul X al unui bloc din Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentPanică într-un hotel din Iași. Zece angajați au fugit speriați din clădire
Articolul următorA lovit cu mașina un bărbat întins pe șosea. Victima este în stare gravă la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.