ACTUALIZARE 2: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, subinspector de poliţie Elena Bulgărea, ”ambii conducători au fost testați cu etilotestul și a rezultat că nu cunsumaseră băuturi alcoolice”. De asemenea, primele cercetări, la fața locului, par să conducă spre concluzia că accidentul s-a datorat neasigurării la plecarea de pe loc. Cercetările continuă. Femeia rănită, pasagera din Opel, este în continuare în atenția medicilor de la UPU, dar pare-se că starea ei este bună și rănile nu sunt grave. (ZCH NEWS)

******

ACTUALIZARE 1: Cele două mașini implicate sunt un Opel și un VW Golf. Din primele informații, se pare că Golf-ul era parcat pe trotuar, iar când a vrut șoferul să plece, încercând să intre pe carosabil, nu s-a asigurat și a tăiat calea Opel-ului, care circula regulamentar pe banda lui. Există și o victimă: o femeie, care era în Opel, a fost dusă la Spitalul Județean. (ZCH NEWS)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident de circulație, posibil grav, o victimă încarcerată, str. 1 Decembrie 1918, Piatra Neamț, două autovehicule implicate”. Este descrierea telegrafică a ceea ce se întâmplă acum, în cartierul Dărmănești. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLIGA A IV-A în Neamţ * Programul meciurilor
Articolul următorCJ Neamţ: „Președintele a vizitat stadiul lucrărilor la DJ 155, Humulești – Totoiești”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. In zona este o problema cu viteza exagerata pe prima banda . Nu poti sa iesi din curte in siguranta pt ca zboara ‘avioanele’ pe prima banda cu peste suta de kilometri.

Comments are closed.