Un zid de sprijin, canalizare și asfalt pentru ultima stradă neasfaltată din cartierul Dărmănești plus o necesară și așteptată extindere a Cimitirului Pietricica sunt următoarele investiții aflate pe lista Primăriei Piatra Neamț. Consilierii locali sunt chemați să dezbată și să aprobe indicatorii tehnico-economici aferenți lucrărilor amintite.

Zidul de sprijin va fi construit în cartierul Dărmănești, pe strada Vasile Conta, între două blocuri, pentru consolidarea unui versant al muntelui Cozla. Pe strada Vărăriei se va face canalizare pluvială, iar pietrișul va fi înlocuit cu asfalt. Amenajarea unei noi parcele în Cimitirul Pietricica, în suprafață de 6.117 metri pătrați presupune curățarea acesteia, nivelarea și construirea de alei și trotuare pentru accesul la locurile de veci.

Se extinde cimitirul Pietricica, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Strada Vărăriei este în cartierul Dărmănești. Cred că este printre ultimele străzi neasfaltate. Odată terminate reparațiile la această stradă care face legătura cu strada Mihai Stamatin, consider că am terminat cu străzile neasfaltate în acest cartier, până la sfârșitul anului. Mai rămân de asfaltat 12 km din totalul de 163”, a spus Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț.

Valoarea totală a investițiilor propuse este de 1.576.737 lei. (I.Ș.)

Articolul precedentLIGA ELITELOR CSM Ceahlăul U19, dueluri cu Dinamo, Steaua şi Viitorul
Articolul următorLIGA ELITELOR CSM Ceahlăul U17 în aşteptarea disputelor cu Rapid, Dinamo sau Viitorul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.