Un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacanțe la Direcția Generală de Antifrauda Fiscală se va desfășura pe 29 martie, dincolo de concursul care urmează să aibă loc chiar în această sâmbătă. De această data sunt puse la bătaie alte 280 de posturi de inspector antifrauda fiscală dintre care 61 de posturi îi revin Direcției Antifrauda din Suceava.

Candidații trebuie să știe că: Pentru funcția publică de execuție de inspector antifrauda clasă I gradul profesional superior, vechimea trebuie să fie de 9 ani; pentru funcția publică de execuție de inspector antifrauda clasă I gradul profesional principal, vechimea trebuie să fie de 5 ani;  pentru funcția publică de execuție de inspector antifrauda clasă I gradul profesional asistent, vechimea trebuie să fie de 1 an; pentru funcția publică de execuție de inspector antifrauda clasă I gradul profesional debutant, vechimea nu este necesară.

Cei care vor să se înscrie în competiție trebuie să-și depună dosarele până pe data de 12 martie, de luni până vineri, între orele 8:30-17 (luni până joi) și 8:30-14:30 (vineri), la sediul ANAF, Bucureşti, Piața Alba-Iulia nr. 6, bloc I5, sector 3, parter (în dreaptă), sală de ședințe. (I.H.S.)

Articolul precedentManagerul Apostoae evaluat de membri CA
Articolul următorFestival Național „Ion Creangă” la Târgu-Neamț