Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Petrodava” al Județului Neamț recrutează candidaţi pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea ianuarie 2019.

Sunt disponibile 300 de locuri destinate bărbaţilor, din care 275 de locuri pentru specializarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Pentru a urma cursurile şcolii militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere este 23 noiembrie 2018”, informează ISU Neamț.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean – http://ijsunt.ro/admitere.php.

Cei interesaţi se pot adresa Serviciului Resurse Umane al ISU Neamț, în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ, telefon 0233.216.816, 0233.216.815, int. 27126, 27127. (ZCH News)

Articolul precedentPe lângă drum, direct în gard
Articolul următorPacient dus cu elicopterul la Iași, pentru tratament
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.