Se așteaptă sentință definitivă în cazul dublei crime de la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto: www.mesagerulneamt.ro

Arhip Antonio Ilie, bărbatul din Târgu Neamț acuzat că și-a ucis fiica de 5 ani și fosta soție (amănunte aici și aici) este în așteptarea sentinței definitive în dosarul penal în care a fost acuzat de omor calificat.

Instanța de fond, Tribunalul Neamț, a aplicat pedeapsa maximă în acest caz, închisoare pe viață, hotărârea fiind atacată de Arhip. Cauza a ajuns pe rolul Curții de Apel Bacău unde bărbatul a făcut o cerere de recuzare a completului investit cu soluționarea cauzei, acțiunea fiind respinsă ca nefondată. O decizie definitivă în acest caz este așteptată pe 11 septembrie 2023.

Reamintim că fiica lui Arhip și mama acesteia, fosta soție a bărbatului, au dispărut fără urmă în decembrie 2006 la o zi după ce Magdalena Ursu reușise, cu ajutorul unui executor judecătoresc să-și ia copilul de la fost soț. Ani în șir cele două au fost căutate fără folos de familie și autorități, crima fiind dată în vileag după 15 ani. În octombrie 2021 rămășițele fetiței au fost găsite în curtea lui Arhip. Corpul Magdalenei Ursu nu a fost descoperit niciodată.

(G. S.)

Articolul precedentGospodărie distrusă de coșul de fum necurățat
Articolul următorFoc la locuința unei nonagenare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.