reclama autocenter

Şcoala Gimnazială Stăniţă şi organizaţia educaţională ANFAR DS Gârcina se numără printre laureatele programului “Dăm Click pe România 2020”. Proiectul, realizat de Asociația Ateliere Fără Frontiere şi EduClick, cuprinde, anul acesta, 122 școli și organizații, selectate pentru a beneficia de 2.000 de calculatoare, astfel încât lipsa echipamentelor IT să nu mai fie un impediment pentru participarea la școala online. Programul este implementat cu sprijinul Kaufland România și OMV Petrom.

“Pentru această ediție a programului pe platforma națională de donații de calculatoare pentru educație EduClick au fost înscrise solicitări de calculatoare din partea inițiatorilor a 380 proiecte educaționale. S-au solicitat în total 4.800 de calculatoare, cu 2.800 mai multe decât numărul inițial disponibil, de 2.000. Cei 122 de laureați ai programului Dăm Click pe România provin din 36 județe ale țării, având în total peste 12.000 de beneficiari finali – elevi, profesori, specialiști în educația celor cu nevoi speciale. Cele mai multe proiecte laureate din această ediție au fost propuse de unități de învățământ, deoarece, în perioada pandemiei, utilizarea echipamentelor IT s-a dovedit indispensabilă pentru continuitatea procesului educațional”, se precizează într-un comunicat de presă.

Lista integrală a laureaților “Dăm Click pe România”:

dam click pe romania laureati 2020

Programul “Dăm Click pe România” se află la a cincea ediţie, calculatoarele donate făcând parte din echipamentele IT uzate pe care Ateliere Fără Frontiere le obține în calitate de colector autorizat de la companii și diverse organizații și care sunt recondiționate de persoanele vulnerabile și dezavantajate, care lucrează într-unul dintre atelierele de inserție socio-profesională ale asociației. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ateliere fără Frontiere)

Articolul precedentCutremur în Neamț
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.