Echipa de fotbal în sală a Școlii Hangu, grupa de vârstă 6-8 ani, a reușit în acest an o clasare meritorie la faza zonală a Cupei Tymbark. Elevii profesorului Silviu-Florin Samoilă s-au situat pe locul trei pe Moldova, fiind singurii participanți din mediul rural ajunși la acest nivel.

”Echipa este formată din 8 jucători. Antrenamentele le-am început în luna august a anului trecut. Cu sprijinul major al Primăriei Hangu, al părinților și din fonduri proprii am achiziționat două rânduri de echipament, mingi si jaloane. La faza județeană, desfășurată la Roman, ne-am situat pe locul I și ne-am calificat la faza zonală care a reunit cele mai bune 6 echipe ale Moldovei. După o competiție foarte echilibrată, cu foarte mulți copii talentați, am ocupat locul III pe Moldova. Menționez că Școala Hangu a fost singura școală, din cele 6 competitoare, care provine din mediul rural, toate celelalte fiind din mediul urban”, a declarat prof. Silviu-Florin Samoilă, care ocupă și funcția de director al Școlii Hangu.

O altă performanță notabilă pentru echipa de fotbal a Școlii Hangu a fost obținerea titlului de golgeter la faza zonală. Este vorba despre jucătorul Fanurie Ignat (8 ani), autor a 7 goluri. ”Avem jucători ambițioși, talentați, cu rezultate deosebite la învățătură, disciplinați, iar toate aceste calități au condus la această performanță  pe care dorim să o repetăm și la următoarea ediție a Cupei Tymbark și nu numai”, a precizat prof. Silviu-Florin Samoilă.

Școala Hangu dispune de o bază sportivă modernă prevăzută cu o sală cu 300 de locuri și un teren sintetic cu 150 de locuri. (Ana MOISE)

Articolul precedentBătrân accidentat grav, copil rănit într-un carambol
Articolul următorToys123, magazinul cu cele mai multe jucarii pentru copii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.