Școala Gimnazială Costișa a intrat în grevă, cu o zi întârziere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn a doua zi de grevă generală, marți, 23 mai, încă o școală din Neamț s-a alăturat protestului. Este vorba de Școala Gimnazială Costișa, care făcea parte din cele 11 unități de învățământ din Neamț care au continuat cursurile (detalii aici).

Situația de la Costișa o explică Gabriel Ploscă, președintele Sindicatului Liber din Învățământ Neamț. „Liderul sindical de la școala Costișa a fost în concediu medical în perioada referendumului și acum a revenit în activitate. Am primit astăzi tabelul, avem 21 de persoane care au semnat pentru grevă, din 23 membri de sindicat, deci și școala de la Costișa este în grevă”, a declarat Gabriel Ploscă.

Pe de altă parte, spre finalul celei de-a doua zile, numărul angajaților rămași în grevă este același de la început, mai adaugă liderul SLÎ Neamț, cu tot cu renunțări și aderări.

Reamintim că astăzi, la București, premierul a discutat dimineață cu reprezentanții părinților și ai elevilor, iar de la ora 15.00 urma o întâlnire cu sindicaliștii.

Cristina Iordache

Articolul precedent Mara Calista, deputat PNL: „Părinții pot beneficia de concediu şi indemnizaţie pentru îngrijirea copilului bolnav, în vârstă de până la 12 ani”
Articolul următorAccident feroviar: un bărbat a fost acroșat de tren
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.