0:00

Handbalistele divizionarei A, HCF Piatra Neamț, s-au întors cu toate cele 3 puncte de la Școala 181 București, luându-și totodată și o mult așteptată revanșă pentru înfrângerea din tur. Ele s-au impus cu 36-29 (16-7), după un meci pe care l-au controlat în totalitate. Principala marcatoare a fost Dorneanu, autoare a 8 goluri.

Școala 181 București – HCF Piatra Neamț 29-36 (7-16), ZCH NEWS - sursa ta de informații„Fetele au avut aceeași determinare ca în meciul cu Rapid București, însă au ratat mai puțin și au jucat mai pragmatic. Am condus de la început și până la sfârșit și ne-am luat revanșa pentru înfrângerea din tur. Cu toate accidentările pe care le avem, cred că suntem într-o formă ascendentă. Am întâlnit o echipă bună, cu condiții superioare de pregătire, susținută de o firmă de protecție și pază. Un mare merit a avut Oana Rotaru-Teleucă care, deși a jucat accidentată, a ajutat foarte mult echipa pe faza de apărare. Pe atac, în locul Oanei, am jucat cu junioara Creangă. La capitolul poartă s-au completat una pe alta. Mai aproape de realitate a fost Ștefania Manolache, dar toate trei au apărat, inclusiv Bejan și Pastor„, a declarat prof. Dan Valentin, antrenorul echipei pietrene.

Școala 181 București – HCF Piatra Neamț 29-36 (7-16), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn clasament, HCF ocupă locul al optulea, cu 22 de puncte, rod a 7 victorii și a unei remize. Pe 26 februarie, Rotaru-Teleucă și compania primesc vizita unei foste prim-divizionare, CSHM Buzău. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentLenuța Burueană şi Diana Țigănașu, noi rezultate excelente!
Articolul următorDonaţii pentru Primăria Piatra Neamţ în dezbaterea consilierilor locali
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.