0:00

Schimbări majore la Urban, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* pleacă Timaru la pensie, vine Fiterău, fostul director de la Pamex

Societatea CMI Urban are din nou parte de schimbări majore în structura de conducere. Experimentul aflat undeva la marginea legii, cu numirea consilierului local Neculai Timaru la conducere, dar pe postura de inginer șef, a eșuat din motive de pensionare a acestuia. Cum nu poate cumula pensia, indemnizația de consilier, indemnizațiile de membru AGA sau de membru în consilii de administrație și cu un salariu, domnia sa a ales pensionarea începând cu data de 2 iunie.

În locul său, pe aceeași funcție, până va participa la concurs pentru funcția de director general sau manager, va fi un personaj foarte cunoscut la Piatra Neamț imediat după revoluție. Este vorba despre Ioan Fiterău, fost director la SC Pamex SA, fostul CPL Neamț, care o perioadă a fost și ministru adjunct în Ministerul Industriei Lemnului și Materialelor de Construcție, în perioada 1990 – aprilie 1991.

”Am venit la Urban cu dorința de a continua lucrurile bune începute în orașul Piatra Neamț, de a face alte lucruri bune în locul unde am trăit cei mai frumoși ani din viață și am avut cele mai bune realizări profesionale. Eu am speranța că se pot depăși toate greutățile și că lucrurile vor merge înainte”, a declarat proaspătul inginer-șef de la CMI Urban. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentSalubritas, mai bogată cu 9 toalete ecologice
Articolul următorBelodedici şi Vlădoiu în sprijinul juniorilor din Piatra Neamţ