Guvernul României a luat în şedinţa de marţi, 10 decembrie, mai multe decizii de schimbare a prefecţilor şi subprefecţilor din mai multe judeţe, printre care şi în cele din Regiunea Nord-Est.

La Bacău a fost desemnat prefect Liviu Alexandru Miroșeanu, care îl înlocuieşte pe Valentin Ivancea. În judeţul Botoşani, a fost numit prefect Valentin-Alexandru Colbu, care l-a înlocuit în funcţie pe Dan-Constantin Șlincu. De asemenea, la Iaşi, a fost desemnat prefect Marian Grigoraș, în locul lui Marian Şerbescu.

Schimbări de prefecţi şi subprefecţi în judeţele Regiunii Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn judeţul Neamţ, Daniela Soroceanu a pierdut funcţia de prefect în favoarea lui George Lazăr. În fine, la Vaslui, Mircea Gologan a pierdut funcţia de subprefect, dar a fost desemnat prefect.

De asemenea, alţi patru subprefecţi şi-au pierdut funcţiile: Paul-Claudiu Cotîrleţ (Bacău), Daniela-Petronela Lozneanu (Botoşani), Constantin-Adrian Blanaru (Iaşi) şi Silvia Boliacu (Suceava). (ZCH NEWS)

Articolul precedentFOTO Manifestare interesantă la Târgu Neamţ: „Elevi de pus în ramă”
Articolul următorBărbat dispărut dintr-un centru de boli psihice, găsit lângă o mlaștină, după o noapte de căutări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.