0:00

Luna august a adus în județul Neamț temperaturi record ce s-au apropiat de 40 de grade, iar canicula a fost chinuitoare o bună bucată de vreme. La început de septembrie vremea s-a schimbat radical, iar după codul galben de precipitații din 3 septembrie, s-a răcit tranșant.

Schimbare radicală în registrul meteo: 2 grade pe Toaca la început de septembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Conform informațiilor publicate pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie pe 4 septembrie, dimineața, a fost destul de frig în Neamț, iar pe vârful Toaca s-au resimțit valori foarte aproape de limita înghețului. La ora 9:00 termometrele indicau 5 grade, dar din cauza vântului se resimțeau doar 2 grade.

Schimbare radicală în registrul meteo: 2 grade pe Toaca la început de septembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vreme răcoroasă a fost și în restul județului, iar la aceeași oră la stațiile meteo de la Piatra Neamț și Târgu Neamț se înregistrau 16 grade, iar în zona de șes, la Roman, termometrele indicau 15 grade. Temperatura resimțită era ceva mai mică, de 13 grade în tot județul. Din 5 septembrie meteorologii dau asigrări că precipitațiile se opresc și se încălzește treptat, astfel că până la final de săptămână ne putem aștepta la 26 de grade.

(G.S.)

Articolul precedentÎncepe admiterea de toamnă la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
Articolul următorS-a stins din viaţă, la 95 de ani, Ieroschimonahul Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.