isj 2014ACTUALIZARE: „Delegarea mea o văd ca pe o provocare, o nouă etapă profesională. Mulțumesc celor din minister pentru încrederea acordată. Îmi doresc și sper să fiu pe măsura așteptărilor, să fac față exigențelor pe care le implică acestă funcție. Îmi pare rău că am înlocuit-o pe doamna Gabriela Banu deoarece ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine. Este o persoană deosebită cu care am colaborat, de-a lungul timpului, extraordinar. Împreună cu prof. Viorel Stan, inspector școlar general al Inspectoratul Școlar Județean Neamț, am decis ca oficialitățile de instalare să fie făcute luni (8 iunie)”, a precizat noul inspector școlar general adjunct, Mihai Floroaia.

Gabriela-Banu-ISJŞTIRE INIŢIALĂ: Gabriela Banu, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Neamț, a primit ieri decizia de schimbare din funcție cu Mihai Floroaia, directorul Școlii Postliceale Sanitare. Instalarea noului adjunct se va face luni.

Plecarea de la vârful IȘJ Neamț nu pare a fi resimțită de Gabriela Banu ca fiind o mare suferință, ba, mai degrabă, chiar o ușurare. Declarația ei pentru mesagerulneamt.ro este relevantă:

”Este o mare bucurie pentru mine că s-a încheiat această etapă. Mă bucur pentru mine că am scăpat și mă bucur că în locul meu vine un om care se pricepe, cu care am o relație foarte bună. Nu-mi vine să cred că voi avea timp de acum să fac ceea ce vreau eu, când vreau eu și unde vreau eu”, a declarat aceasta.

Mihai Floroaia va ocupa funcția de inspector școlar general adjunct cel puțin până la începutul viitorului an școlar sau până la organizarea unui concurs valabil. (ZCH NEWS)