0:00

Scandal și bătăi într-un bar din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 49 de ani, din Piatra Neamț, a făcut scandal, la beție, într-un bar din Piatra Neamț și s-a luat la bătaie cu trei tineri, cu vârste cuprinse între 31 și 33 de ani.

S-a întâmplat sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 22,00, un echipaj al Poliției Municipiului Piatra Neamț ajungând la locul scandalului.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra a trei bărbați, cu vârste cuprinse între de 31 și 33 de ani, ce se aflau în locația respectivă. În altercație au intervenit și alte persoane, polițiștii continuând verificările, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale care se impun. Pentru această infracțiune Noul Cod Penal prevede pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă, în funcție de gravitatea faptelor.

Angela Croitoru

Foto: arhivă

Articolul precedentȘtire actualizată. Pieton decedat după ce s-ar fi aruncat în fața unui autoturism
Articolul următorPremiul II național de la Samsung pentru liceenii colegiului „Petru Rareș”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.