Scandal şi bătăi aplanate de luptătorii SAS în Bâra, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbaţi, de 32 şi 41 de ani, aflați în stare de ebrietate, au intrat cu forţa în casa unui tânăr de 26 de ani din Bâra şi l-au luat la bătaie în faţa prietenilor săi. Cel de 41 de ani i-a ameninţat pe martori, interzicându-le să părăsească casa. Unul dintre prietenii celui agresat, în vârstă de 20 de ani, a reuşit să fugă şi a cerut ajutorul poliţiştilor de la secţia din Sagna.

Echipajul de poliție, ajuns la locuinţa din Bâra în care se aflau agresorii, a solicitat sprijinul polițiștilor romaşcani și al ofițerilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS). Aceştia au identificat agresorii și i-au condus la sediul poliției pe toţi cei implicaţi.

După scandal, bărbatul de 41 de ani, a încercat să fugă de la locul faptei, a urcat într-o maşină şi s-a plimbat cu ea prin comuna Sagna, fiind oprit de poliţişti care au constatat că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vechicule.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști, în primă fază, pentru 24 de ore pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, amenințare, lipsire de libertate și conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Ieri, 27 septembrie, magistraţii Judecătoriei Roman au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbaţi.

Angela Croitoru

Articolul precedentL1 FC Botoşani face egal “acasă”, dar rămâne pe locul 2
Articolul următorVideo. Foto.Incendiu la o mansardă în Dorna Cândrenilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.