O femeie, în vârstă de 50 de ani, din Piatra Neamț, a dormit o noapte în frig, de teama soțului. După ce scăpat vânătă din scandalul din seara de 15 mai, ea a ales să doarmă sub cerul liber, în fața blocului din cartierul Precista, decât să mai stea în calea bărbatului. Bărbat care a snopit-o în bătaie, până ce a lăsat-o aproape inconștientă. Abia în dimineața de 16 mai a fost văzută de vecinii care au sunat la 112.

Echipajul de ambulanță care a răspuns solicitării din strada Păcii a găsit „pacienta în vârstă de 50 de ani cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial și traumatism toracic prin agresiune, preluată de echipajul cu asistent medical și predată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț”, a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru, din cadrul Serviciului de Ambulanță Neamț.

Femeia era și în ușoară hipotermie, medicii din spital acordându-i îngrijirile necesare. Dacă nu va face plângere împotriva soțului bătăuș, lucrurile se opresc aici. (C.I.)

Articolul precedentPiatra Neamț – Ziua Eroilor, ceremonie religioasă și militară
Articolul următorCampionul european Mihai Mihuţ premiat de Consiliul Local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.