reclama autocenter

Un scandal între două grupuri de tineri, iscat la băutură, s-a încheiat cu înjunghierea unuia. Acesta, în vârstă de 25 de ani, din Stânca (Pipirig), ieșise cu prietenii dintr-un bar, unde petrecuseră sâmbătă seara, 30 octombrie. Pe drum s-au întâlnit cu un alt grup de tineri, și ei băuți, puși pe harță, așa că motivele pentru care s-au luat la bătaie sunt nesemnificative. Mai iute la mânie, un băiat de 19 ani (C.U.) a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe cel de 25 de ani, după care a fugit împreună cu amicii lui.

Pe la ora 20.30 s-a sunat la 112 și la locul solicitării a ajuns un echipaj de ambulanță și polițiștii de la Secția Rurală Târgu Neamț. Rănitul, cu o plagă în stânga pieptului, a fost dus la CPU Târgu Neamț, unde a fost stabilizat și transferat la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Medicii de aici au decis că pacientul necesită intervenții chirurgicale complexe și l-au transferat la Iași.

După primele audieri, polițiștii au deschis un dosar penal de lovire. „Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce tânărul, împreună cu alte persoane, se deplasau pe o stradă din satul Stânca, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un alt tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător. Polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Urmează ca în cazul în care medicii legiști vor stabili că leziunea suferită i-a pus viața în pericol victimei, să fie schimbată încadrarea juridică într-una mai gravă.

C.I.

Articolul precedentAccident cu două victime rănite la Tarcău
Articolul următorIncendiu spațiu comercial în municipiul Fălticeni