Scandal într-un bar: a înjunghiat un tânăr și apoi l-a dus la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn a doua zi de Crăciun, într-un bar din Barticești, comuna Botești a avut loc un scandal, care a fost la un pas de a se încheia foarte urât. Polițiștii de la Secția Rurală Săbăoani au fost sesizați de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că fratele său a fost victima unei agresiuni.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, se afla în interiorul unei societăți comerciale din Barticești, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan a fost agresat fizic de către un alt tânăr de 20 de ani, din Botești”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Probabil după ce-a realizat ce a făcut, agresorul a dus victima la spital, unde a primit îngrijirile necesare pentru plaga înjunghiată pe care o suferise.

Ieri, 27 decembrie, în baza constatării medico-legale precum și probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a mai precizat agentul Georgiana Moșu.

C.M.

Articolul precedentTânăr găsit mort în casă, în ajunul Crăciunului
Articolul următorCircula cu peste 100 km/h în localitate și nu avea permis