Scandal cu romi după un accident la Vânători -Neamt, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn autoturism în care se aflau mai mulți romi a fost implicat astăzi, 7 septembrie, în jurul orei 14.00, într-un accident în centrul comunei Vânători – Neamț. Mașina acestora a fost acroșată în spate de o autobasculantă iar femeia din dreapta șoferului autoturismului s-a lovit cu capul de parbriz. După impact femeia a fost întinsă pe marginea drumului, în șanț.

În jurul ei s-au adunat zeci de romii din comună și o dată cu sosirea echipajelor de la poliția rutieră, a forțelor de la Scandal cu romi după un accident la Vânători -Neamt, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOrdine Publică și a celor de la Politia Locală,  s-au aprins și spiritele. Un martor care a sunat la 112 pentru a anunța accidentul a fost agresat fizic și verbal de către cei adunați la fața locului. Martorul este soția unui om de afaceri care se ocupă cu vânzarea de flori.

În autoturismul romilor se pot vedea produse alimentare provenite ca ajutor social de la Uniunea Europeană.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, informează IPJ Neamț.

C.T. Sturzu

Articolul precedent50 de cazuri noi SARS-COV-2 în Neamţ
Articolul următorDouă persoane rănite după ce mașina lor a lovit un tractor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.