Foto: GettyImages

Ieri, 27 iunie, patru tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 26 de ani, din Piatra Neamţ şi din Ilfov s-au luat la ceartă cu angajaţii unei terase din Piatra Neamţ. Tinerii erau însoţiţi şi de două fete, iar conflictul a degenerat într-un adevărat scandal, cu mobilier şi obiecte distruse. Administratorul terasei, care a încercat să-i calmeze, a fost luat la bătaie. Moment în care victima agresiunii a sunat la poliţie.

Polițiștii pietreni au intervenit pentru aplanarea conflictului şi au reţinut pentru 24 de ore pe trei dintre tineri, care păreau să fie iniţiatorii întregului scandal.

În baza probatoriului administrat, 3 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive“, a precizat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentVIDEO/FOTO: Accident la Oglinzi, o măicuță a rămas blocată în mașină
Articolul următorȘtire actualizată. Neamț: TIR răsturnat la Secuieni, trafic blocat pe DN2
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.