0:00

O veste îmbucurătoare vine, astăzi, 7 noiembrie, de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, prin purtătorul de cuvânt Elena Sterpu: doar 68 de cazuri noi de infectări în județul Neamț, în ultimele 24 de ore, din care 22 în Piatra-Neamț.

Rata de infectare la nivelul județului Neamț a coborât până la 5,04 și mai sunt 2.855 de cazuri active, cele mai multe concentrate în 25 de localități care au o incidență mai mare de 6 la mie.

În municipiul Piatra-Neamț rata infectărilor a coborât la 8,84 la mie, în Târgu Neamț incidența este de 6,56, Bicaz – 5,03, Roznov – 4,31, iar în Roman – 3,09.

De ieri și până astăzi, 8 nemțeni bolnavi de noul coronavirus, cu vârste cuprinse între 60 și 89 de ani, au decedat. Unul dintre aceștia era internat în Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, doi la Spitalul Municipal Roman și 5 la SJU Piatra Neamț. Nici unul dintre aceștia nu era vaccinat și toți aveau patologii grave asociate de tipul celor cardiovasculare, diabet zaharat sau obezitate.

Situația detaliată a numărului de infectări la 14 zile și incidența pe localități, la zi, o puteți consulta în tabelul de mai jos.

incidenta L 07.11.2021

Angela Croitoru

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul a pierdut meciul de la Huşana Huşi
Articolul următorGeorge Lazăr, PNL Neamț: „Comuna Ceahlău și zona de munte, o nouă șansă pentru dezvoltarea turismului”