0:00

Șase ofițeri candidează pentru șefia Serviciului de Ordine Publică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘefia Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Neamț, vacantă din luna septembrie a anului trecut, după pensionarea comisarului șef Cristian Săvescu, se dovedește o funcție atractivă. Pentru concursul, care va avea loc în ziua de 25 mai, s-au înscris în cursă 7 ofițeri, însă imediat după ce-a fost împuternicit adjunct al șefului IPJ Neamț, comisarul șef Neculai Catană s-a retras din competiție. Au rămas să se ”bată” între ei actualul împuternicit Neculai Preda, șeful Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț, Carol Adam, șeful Secției de Poliție Rurală Borlești, Ionuț Matache, șeful Poiliției Roznov, Ștefan Ștefură – ofițerul care se ocupă cu delictele silvice în cadrul Serviicului de Ordine Publică, Ovidiu Calin și Dragoș Bîrsan, ambii lucrători la judiciar.

Serviciul de Ordine Publică, unul din cele mai importante din structura IPJ Neamț, răspunde de menținerea ordinii și liniștii publice, îndrumarea și controlul sistemelor de pază și coordonarea centrelor zonale rurale și a posturilor comunale de poliție din întreg județul.

Examenul pentru viitorul șef al serviciului constă într-un interviu pe teme profesionale, care fi înregistrat video, la fel ca toatel concursurile. Va câștiga cel care va avea cea mai mare notă peste pragul obligatoriu al notei 7.

C.M.

Articolul precedentUn albanez s-a ascuns la Creţeşti, după ce a traficat droguri prin Italia!
Articolul următorLocuri de muncă în sistemul bugetar: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui – 20.05.2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.