0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a publicat marţi, 3 aprilie, deciziile luate de Comisia de Competiţii şi Disciplină, după analizarea evenimentelor petrecute la jocurile din Liga a IV-a, Liga a V-a şi din campionatele de juniori, în perioada 28 martie-1 aprilie. Sancţiunea cea mai drastică a vizat partida Bradu Borca-Speranţa Răuceşti.

Sancţiuni după Bradu-Speranţa! Dragoş Chitic suspendat de AJF!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Delegatul echipei AS Bradu Borca, Jiganie Ciprian, se suspendă 2 (două) luni (Regulamentul Disciplinar, art. 51), pentru pătrunderea pe terenul de joc şi provocarea unei altercaţii verbale cu un jucător al echipei adverse, şi se amendează cu suma de 400 lei (ROAF AJF Neamţ, Lista amenzi, pct. 39)”, potrivit unui comunicat de presă.

Tot la Liga a IV-a, Marian Paveluc, jucător la Moldova Cordun, a fost suspendat o etapă „pentru primirea a două cartonaşe galbene în cursul aceluiaşi joc”.

Două etape de suspendare a primit şi Rareş Olariu (Voinţa Dochia – Liga a V-a), „pentru lovirea unui adversar cu palma în zona gâtului”, sancţiune la care AJF Neamţ a adăugat şi o amendă de 200 de lei.

AJF Neamţ a aplicat sancţiuni şi la juniori. Dragoş Chitic (doar o coincidenţă!), de la LPS Piatra Neamţ (juniori C), a fost suspendat o etapă „pentru oprirea unei ocazii clare de a marca, a unui adversar aflat în atac care se deplasează spre poarta adversă prin comiterea unei greşeli sancţionabilă cu lovitură liberă sau lovitură de pedeapsă (penalty)”, potrivit sursei citate. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentSFÂNTA ŞI MAREA MARŢI – RUGĂCIUNE
Articolul următorTâlhărie în scop amoros la Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.