pietricica turism

Horatiu Belu

Comisia Centrală de Disciplină a FRH a luat o decizie blândă, în ceea ce-l privește pe observatorul Horațiu Belu, cel care a supervizat meciurile dintre LPS Piatra Neamț și CSS Rom Cri Brașov și Extrem Baia Mare – CSS Călărași jucate în semifinalele Campionatului Național de la Brașov, acolo unde handbaliștii pietreni au obținut medaliile de argint. Horațiu Belu a fost supendat trei luni pentru interpretarea greșită a regulilor de joc. Horațiu Belu a decis ca ambele semifinale, să se decidă după executarea loviturilor de la 7 metri, iar gazdele au reclamat că ar fi trebuit să se dispute prelungiri și apoi să se decidă aruncări de la 7 metri, dacă scorul s-ar fi menținut egal.

Tot în urma unor incidente de la același turneu final, Horațiu Belu a mai fost suspendat 3 etape pentru bruscarea unui jucător! Infracțiunea este cu atât mai gravă, cu cât s-a produs într-un campionat de juniori, cel agresat era minor, iar Horațiu Belu reprezenta Federația. Am scos în evidență acest aspect, doar pentru a întări cele afirmate de antrenorii Rita și Stelian Bursuc, care povesteau clipele de coșmar trăite la Brașov, acolo unde oficialii LPS Piatra Neamț au fost și ei agresați de un om de ordine.

 (C. SOROCEANU)

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeule!!!!Nea BELU H.?????A fost observator la o semifinala de junioare 3 si ce sa arbitrat e de povestit nepotilor.El omu” BELU ORI NU STIE ORI FACE CE VREA,EXACT CA PE VREMEA LU TAC-SU …..GATU…..&DRAGANESCU.

Comments are closed.