Seria a fost și este o serie care, judecată după funcțiile telefoanelor sale, a fost și este o serie mid-range prin definiție. Când a fost vorba de performanțe, terminalele sale s-au poziționat întotdeauna între cele ale seriei S și cele ale seriei M și din acest motiv putem spune că și prețul lor ușor mai piperat decât al dispozitivelor din clasa M este pe deplin justificat.

În comparație cu telefoanele din seria M, cele din seria A au camere mai performante și o serie de funcții prin care ies în evidență. Acest lucru este valabil și pentru telefonul Samsung Galaxy A32 4G prin care producătorii, adaugă la tehnologia de bază a telefonului Samsung Galaxy A30 o serie de funcții premium precum: o rată de refresh a ecranului de 90 Hz, o cameră ceva mai bună etc.

Samsung Galaxy A32 4G este de ceva vreme pe piață și din acest motiv am avut mai mult decât suficient timp pentru a-i descoperi toate secretele. Astfel, putem spune despre el că este un telefon mid-range destul de capabil, care ar putea profita din plin de mai multă personalitate, dar căruia îi putem oferi simplu și rapid imaginea pe care ne-o dorim cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy A32 4G de la Itelmobile.ro. Tot acolo, în același magazin, mai sunt disponibile și huse Samsung Galaxy A52 5G sau huse Samsung Galaxy A72, de asemenea, două telefoane convenabile ca preț care merită atenția fanilor companiei.

Tot ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy A32 4G

Design și display

Samsung Galaxy A32 4G are un design fresh, chiar dacă nu tocmai un telefon pe care să-l vezi o dată și apoi să nu ți-l mai poți scoate din minte. Ne place în special spatele său simplu și minimalist și considerăm că multe companii ar trebui să ia lecții de la el în ceea ce privește imaginea telefoanelor de buget. De asemenea, protuberanțele care adăpostesc camera principală sunt atât de bine finisate încât nu fac telefonul să se miște și să se clatine atunci când este așezat pe spate, lucru pe care îl apreciem în mod deosebit.

Mai merită să menționăm și faptul că acest telefon este destul de confortabil chiar și atunci când trebuie să-l ții în mână timp îndelungat, iar dispunerea butoanelor sale este cum nu se poate mai potrivită. Samsung Galaxy A32 4G are butoanele de volum și pornire în partea dreaptă a carcasei și un charging port USB de tip C și o mufă de 3.5 mm pentru căști în partea de jos. Ecranul său este un display AMOLED cu o rată de refresh de 90 Hz și o diagonală de 6.4 inch.

Performanțe

la capitolul performanțe, ținem să amintim de procesorul MediaTek Helio G80Soc cu care este dotat telefonul Samsung Galaxy A32 4G, care deși nu este un procesor slab, lasă de dorit în cazul unui telefon din această gamă de preț.

Interfața cu care vine la pachet acest telefon mobil este One UI 3.1, iar sistemul său de operare este Android 11. În ceea ce privește update-urile, cei de la Samsung promit că oferă suport pentru acest telefon timp de trei ani, ceea ce este un lucru extraordinar dacă ne gândim că nu toate telefoanele din această gamă de preț sunt atât de norocoase.

Camere

Camera principală a telefonului Samsung Galaxy A32 4G este compusă dintr-un senzor de 64 MP care poate face fotografii de 16 MP la o calitate respectabilă. Dar ca și în cazul procesorului, nu putem spune că ne-a impresionat prea mult această lentilă, mai ales când am văzut că sunt multe telefoane Samsung Galaxy cu senzori de mărimea aceasta care fac poze mai bune.

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem faptul că în condiții bune de lumină culorile, precum și alte detalii surprinse în fotografii arată destul de bine, iar rata de distorsie este păstrată în limite acceptabile. Acest telefon dispune și de un senzor macro, dar nu putem spune că face o mare diferență și avem impresia că a fost utilizat doar pentru a bifa niște criterii pe hârtie.

Articolul precedentCunoscutul înotător Avram Iancu va traversa Lacul Bicaz
Articolul următorCampania „Selfie-ul pe tren…” la colegiul Forestier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.