Sâmbătă seară la Târgul de Crăciun Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ajun de Crăciun, Consiliul Judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” au pregătit nemţenilor un spectacol special. De la ora 18:00, pe scena amplasată la Curtea Domnească vor urca trei artişti foarte apreciaţi mai ales de publicul tânăr – AMNA, MISTY şi KEO.

Cristina Andreea Muşat, cunoscută sub numele de scenă AMNA, este o interpretă de muzică pop/dance. A studiat pianul şi canto la Liceul „George Coşbuc” din Bucureşti, specializare bilingvă. A absolvit facultatea de relaţii internaţionale. Ea a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt “Arme” – o colaborare cu What’s Up şi „Fără aer” feat Adda.

MISTY, pe numele ei Alexandra Pavel, a declarat în multe rânduri că-i place misterul, fapt pentru care şi-a ales şi numele de scenă Misty. A făcut parte din distribuţia serialului românesc „Nimeni nu-i perfect” (2009).

KEO – Cosmin Mustaţă – s-a născut la Bucureşti, în 1978, iar în 1985 s-a mutat împreună cu părinţii săi în Geneva, Elveţia. Este interpret de muzică uşoară. A început să cânte la pian la vârsta de 12 ani şi a scris primul cântec la 14 ani. În timp ce era în liceu a format prima sa trupă în Geneva. Mai târziu a studiat politica în Geneva şi la Los Angeles. Primul album al trupei lui Keo, The Park, s-a numit Spiders of Addiction şi a ajuns pe locul al treilea în topurile din Elveţia iar band-ul a ajuns să deschidă concertul lui David Bowie în Montreux, în 2002. Bowie era unul dintre idolii din adolescenţă ai lui Keo. În 2005, Keo se întoarce în România şi începe o carieră solo. A colaborat, printre alţii, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Cătălin Josan. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCampania ”Zâmbetul de sărbători”
Articolul următorLa Sporting Club Piatra Neamţ a venit deja Moş Crăciun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.