salvamont-masiniSalvamont Neamţ anunţă că a fost soluţionată (temporar!) problema maşinilor distruse în urmă cu aproape două săptămâni.

Instituţia a postat pe pagina proprie de Facebook că este pregătită de sezonul de iarnă, dispunând de “întreaga capacitate de intervenţie”.

“S-a rezolvat temporar problema autospecialelor 4×4. Prin intervenţia domnului secretar de stat dr. Raed Arafat, acum două zile, RENAULT România ne-a trimis două automobile Dacia Duster. O surpriză deosebită ne-a făcut-o Toyota România şi reprezentanţa auto Toyota Iaşi-Mega Auto, care astăzi ne-au trimis două autospeciale dotate pentru intervenţie în teren foarte dificil, un Hilux Invincible şi un Landcruiser modificat pentru competiţii”, precizează sursa citată.

„În aceste condiţii putem, din nou, să asigurăm siguranţa deplină a traficului turistic, atât în zona montană înaltă, cât şi pe pârtiile de schi, iar timpii de intervenţii să corespundă condiţiilor de iarnă, fără să pună în pericol succesul unei eventuale operaţiuni de salvare”, mai precizează Salvamont Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentVineri la Târgul de Crăciun Piatra Neamţ
Articolul următorZiarul local „Flacăra” (1944-1964), pe site-ul Bibliotecii „Kirileanu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.