0:00

Un bărbat de 42 de ani și un adolescent în vârstă de 16 ani au fost „săltați” din trafic de polițiștii din Roznov și de luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Neamț. Acțiunea a avut loc în ziua de 30 martie și ambele persoane, care sunt din Săvinești, au fost reținute sub acuzațiile de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Săltați” din trafic de mascați, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma documentării activității infracționale s-a stabilit că în noaptea de 25/26.03.2017 un grup de tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, au provocat un scandal într-un club din orașul Roznov”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „După ce tinerii au fost scoși afară de personalul de pază, aceștia au revenit, însoțiți de un bărbat de 43 de ani, agresând administratorul localului”.

Din cercetări a rezultat, de asemenea, că, după altercație, tânărul de 16 ani a condus un autoturism, deși evident nu are permis de conducere și nici dreptul să-l obțină până la majorat. Astăzi, 31 martie, cei doi vor fi prezentați instanței, cu propunerea de arestare preventivă. În același dosar, este cercetat și administratorul clubului din Roznov care, la rându-i, este acuzat de lovire și alte violențe. (C.M.)

Articolul precedentVeteranii pentru care nu există pământ primesc despăgubiri financiare!
Articolul următorDe astăzi, +2% la gazul metan pentru populaţie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.