incendiu-casaUn bărbat de 47 de ani din Săbăoani, care a a amenințat de mai multe ori că-și va pune capăt zilelor, a trecut la fapte în această dimineață. După ce soția lui a plecat la serviciu (femeia muncește la o brutărie din comună), a dat foc casei, apoi s-a urcat în pod și s-a spânzurat.

Pompierii au fost anunțați de vecinii care au văzut flăcările, s-au dus la intervenție cu două autospeciale și, ca de obicei, au intrat prin fiecare încăpere, ca să vadă dacă nu sunt butelii sau recipiente cu substanțe inflamabile, care ar putea exploda. Militarii au găsit proprietarul spânzurat în pod, l-au coborât, iar paramedicii au încercat să-i acorde primul ajutor însă nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul nu lucra nicăieri, era consumator de alcool și se plângea că s-a săturat de viață și se va sinucide, ceea ce a și făcut. ||Singura parte bună este că vecinii au văzut incendiul la timp, astfel că n-au ars decât bunurile din camera pe care a incendiat-o și o parte din scândurile din pod, și familia sa (soția și băiatul) n-a rămas pe drumuri. (C.M.)

Articolul precedentPatalama de destinație ecoturistică pentru Ținutul Zimbrului
Articolul următorGALERIE FOTO AURUL ŞI ARGINTUL ANTIC AL ROMÂNIEI
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.