S-au împărțit gradațiile de merit, ZCH NEWS - sursa ta de informații205 profesori și personal didactic auxiliar s-au calificat la concursul pentru gradații de merit, din totalul celor 254 înscriși, potrivit rezultatelor finale afișate de Inspectoratul Școlar Neamț. Numărul gradațiilor de merit pe Neamț de anul acesta este la fel ca cel de anul trecut. Punctajul minim pentru calificare a fost stabilit la 65 de comisia paritară.

În final, 10 profesori cu funcții de îndrumare și control au obținut bonificația, cu unul mai mult față de numărul de locuri stabilite inițial. Cel mai mare punctaj la această secțiune a fost obținut de Florentina Moise, directoarea Casei Corpului Didactic (108,60), urmată de inspectorul Ioan Romeo Roman din cadrul IȘJ Neamț (100), de inspectoarea Mihaela Popa (99,55), prof. Mariana Gabriela Dascălu-directoarea Colegiului Tehnic „Petru Poni” Roman (97,85), prof. Mihaela Cristina Rusu-directoarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Roman (91,75), prof. Constanța Chelaru-directoarea Colegiului Național „Gh. Asachi” Piatra Neamț (86,92), prof. Elisabeta Grămadă-directoarea liceului Tehnologc „Ion Creangă” Pipirig (86,75), prof. Cristina Manuela Radu–directoarea adjunctă a Colegiului Național „Roman Vodă” Roman (80,50), prof. Claudiu Constantin Maxim-directorul Școlii Gimnaziale „Al.I. Cuza” Roman (78,35), prof. Traian Anton-directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Răucești (77).

Prof. Ioan Milea, inspector școlar adjunct, a promovat cu un punctaj de 86,50 obținut în concursul la care s-a înscris ca învățător, prof. Mihai Pavăl din cadrul CJRAE Neamț a promovat cu 89 de puncte, iar prof. Daniela Diaconu din cadrul CJRAE a obținut 76,71 de puncte.

Sunt 12 profesori de limba și literatura română care au promovat, cel mai mare punctaj fiind întrunit de profesoara de limba latină Nicoleta Tudor de la Colegiul Național „Roman Vodă” Roman, de profesoara de limba și literatura română Mihaela Toma, director adjunct al Colegiului Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamț (101,25), de prof. Magdalena Livioara Todirese – director adjunct al Liceului Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț (99,75), prof. Adina Raluca Margine – director principal Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț (98,50).

La matematică au promovat 11 profesori, cel mai mare punctaj fiind obținut de prof. Radu Cristodor Mititelu, directorul Colegiului Național „Spiru Haret” Piatra Neamț (85,25).

La concursul din acest an au fost disponibile 180 gradații de merit pentru cadrele didactice și 25 gradații de merit pentru personalul didactic auxiliar. Cei 205 care au promovat vor primi 25% din salariul de bază pentru cinci ani.

(C.I.)

Articolul precedentFetița înecată la Cracău a fost găsită la Zănești
Articolul următorAmendă de 5.000 de lei, cheresteaua și autoutilitara confiscate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Domnul insp. Milea nu prea a profesat ca învățător, de vreo câțiva ani buni a fost director, demis, mutat, transferat etc.

  2. Bine zis: ” S-au impartit gradatiile de merit” dupa modul cum ai contribuit la tovarasii inspectori scolari. Dar nimeni nu spune care a fost criteriul (criteriile) aprobate in CA, dupa care s-au distribuit cele 10 gradatii de merit ramase dupa afisarea rezultatelor dupa contestatii

Comments are closed.