0:00

S-a reîntregit comisia de disciplină, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Luni, 3 martie, secretarii celor 83 de unități teritorial-administrative ale județului Neamț și-au desemnat, prin vot secret, reprezentantul în Comisia de Disciplină din cadrul Instituției Prefectului, autoritate compusă din 3 membri, subprefectul județului Neamț, secretarul județului Neamț și un reprezentant al secretarilor de UAT, care decide ce sancțiuni se impun dacă se semnalează nereguli în activitatea desfășurată de secretarii de comune, orașe sau municipii.

”S-au organizat alegeri pentru desemnarea celui de al treilea membru al comisiei de disciplină pentru că mandatul domnului Emil Frăsinaru, secretar al comunei Alexandru cel Bun, a încetat ca urmare a expirării celor 3 ani pentru cât a fost ales să-i reprezinte pe secretari în comisia de disciplină. Așadar, la ședința de alegeri de luni au fost prezenți 68 de secretari din 83 și prin vot secret a fost ales ca membru cu drepturi depline, cu 52 de voturi pentru, Ovidiu Acristinei, secretar al comunei Dochia și ca membru suplean, cu 41 de voturi, Alexandru Burlea, secretar al comunei Rediu”, a declarat Vlad Angheluță, subprefect al județului Neamț și șef al comisiei de disciplină din cadrul Prefecturii Neamț.

Potrivit legii, comisia de disciplină își dă avizul consultativ și propune sancțiuni în cazul în care vreun secretar de comună, oraș sau municipiu nu își îndeplinește sarcinile de serviciu. Sancțiunea propriu-zisă o stabilește primarul fiecarei unități teritorial administrative după ce ia la cunoștință ceea ce a decis comisia de disciplină. (I. CĂLIN)

Articolul precedentPeste 8.700 de elevi nemțeni au „jucat” BAC la dublu
Articolul următorSupărare la Crăcăoani

2 COMENTARII

 1. Disciplina ar trebui inceputa , cu obiceiurile negative de a proteja marea coruptie , evaziunea fiscala , contracte oneroase , achizitii publice paguboase …etc
  Fapte grave protejate de dl. Angheluta inca de cind a fost Subprefect.
  Dvs. credeti ca in calitate de Prefect va fi mai breaz ??
  Traiasca afacerile oneroase ale baietilor destepti , care se imbogatesc peste noapte , pe care ii remarcam zilnic cu totii ,prejudiciind Statul Roman si pe cetatenii de rind , saraci si lipiti pamintului !

 2. Traiasca , traiasca , noul Prefect nou numit de Guvernul Ponta 3 !!.
  Traiasca baronii locali !
  Traiasca baietii destepti din energie , imobiliare , retrocedari frauduloase , si toti ceilalti profitori si evazionisti .
  In frunte cu dl. Angheluta , ne va fi bine tuturor.
  Ca sa moara prostimea si fraierii de invidie !!!

Comentariile sunt închise.