Rossal zona 3 Târgu-Neamţ: Amplă acţiune de dezinfecţie a platformelor de gunoi şi de înlocuire a containerelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 13 iunie, mai mulţi angajaţi de la societatea Rossal zona 3 Târgu-Neamţ au înlocuit containerele de pe str. Aleea Zimbrului, cu altele spălate, nu înainte de a dezinfecta platoformele şi zona dimprejurul acestora.

„Asociaţia noastră colaborează foarte bine cu societatea Rossal, mai ales că suntem şi cu plata la zi pentru serviciul de salubrizare. Ori de câte i-am solicitat pentru o problemă, cei de la Rossal au dat curs solicitărilor noastre şi au rezolvat problema. Mi-ar plce să colaborăm aşa de bine şi cu cei de la ApaServ, aşa cum colaborăm cu cei de la Rossal. Aceste containere trebuiau schimbate, pentru că miroseau”, ne-a spus Mihai Ţampău, administratorul Asociaţiei de proprietari „Brazii”.

„A fost o acţiune de spălare a containerelor. Am luat de pe platforme containerele existente şi le-am înlocuit cu alte containere ce au fost spălate. În acelaşi timp dezinfectăm şi platformele. Astăzi, am început cu zona arondată Asociaţiei de proprietari Brazii, deoarece avem o colaborare foarte bună şi poate fi un exemplu pentru cetăţenii oraşului Târgu-Neamţ. Singura problemă rămâne colectarea selectivă şi facem pe această cale din nou apel la cetăţeni, ca partea de deşeu care se poate selecta, respectiv carton, plastic, hârtie şi sticlă să fie depus în containerele specializate, astfel încât să se menţină şi preţul. La nivel de oraş colectăm selectiv doar 5% din deşeuri, faţă de indicatorul nostru de performanţă care este de 40%. Cetăţeniii să ne ajute să colectăm selectiv ca să putem menţine preţul la serviciul de salubrizare. Pentru că, neputând colecta selectiv această cantitate de 40% vom trebui să ajustăm preţul, astfel încât contractul să fie echitabil. Această acţiune va continua şi în alte zone din oraş, unde vom schimba toate containerele cu containere spălate”, ne-a precizat Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu-Neamţ.

C.T. STURZU

Articolul precedentBărbatul care și-a sugrumat mama și-a pregătit-o de înmormântare – 8 ani de închisoare
Articolul următorEchipa colegiului „Danubiana” performer național la concursul „Știu și aplic”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.