reclama autocenter

Romaşcanul Dan Stănescu a reuşit vineri, 26 octombrie, un nou record mondial: 1.500 de flotări pe scaune în 53 de minute. Evenimentul a avut loc la Iaşi, în showroom-ul Schuco, şi a fost transmis în direct de cotidianul de ştiri Info Iaşi.

„A fost dificil, pentru că ora aleasă a fost 13:00, în condiţiile în care eu fac antrenamentele de anduranţă seara. De asemenea, oxigenul a fost destul de slăbuţ. Important este că am atins un obiectiv, mi-am respectat o promisiune, aceea de a face 1.500 de flotări pe scaune în 53 de minute. Execuţia este foarte dificilă şi, pentru a vă da seama, recomand oricui să execute măcar 20-30 de astfel de flotări, pentru o evaluare obiectivă. Ideea acestor demonstraţii este să aibă impact asupra tinerilor. Îmi doresc să îi conving să facă sport, să facă mişcare. De aceea, promovez un exerciţiu care se poate executa oriunde, fără a avea nevoie de aparatură specială”, a declarat Dan Stănescu.

În mai puţin de 24 de ore, romaşcanul a primit certificatul emis de Champions Book Of World Records. Şi în interviul acordat Info Iaşi, sportivul romaşcan a îndemnat la mişcare şi alimentaţie sănătoasă:

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui – 27.10.2018
Articolul următorCorecție de la Tribunalul Neamț pentru Instituția Prefectului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.